Miercuri, la Resita, va debuta Campionatul National de Box pentru Seniori, competitie la care cluburile bacauane SCM si CSM 2010 se vor prezenta cu 13 pugilisti.

“Multi si buni”, i-a prezentat, pe scurt, antrenorul Relu Auras pe cei 13 bacauani care vor intra in ring la Resita: Stefan Caslarov (categoria 52 kg), Maike Cioaca (56 kg), Catalin Sandu (60 kg), Alexandru Cuciureanu (64 kg), Irinel Olaru si Orlando Chirvase (ambii 69 kg), Catalin Paraschiveanu, Alexandru Cristofor si Alexandru Machedon (toti 81 kg), Adrian Marc si Mirel Jitaru (ambii 91 kg), Mihai Nistor si Ionut Patriche (ambii A91 kg).

Programata initial in cursul zilei de astazi, tragerea la sorti va avea loc in cele din urma miercuri dimineata, urmnd ca in cursul dupa-amiezii sa se desfasoare primele partide de calificare.

PUBLICITATE

“Speram sa scoatem macar doi campioni”, a eschivat un raspuns transant Relu Auras, care a recunoscut, in schimb, ca Mihai Nistor este principalul favorit la A91 de kilograme. “La celelalte categorii, insa, lupta se anunta destul de strânsa”, a completat tehnicianul bacauan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ