Pugilistul bacauan Nicusor Ciobanu si-a confirmat calitatile, obtinând o splendida calificare in sferturile de finala ale Campionatului European de Tineret de la Rotterdam.

Dupa ce a trecut in primul tur de scotianul Ukashir Farooq, boxerul de la SCM Bacau l-a invins miercuri seara pe unul dintre capii de serie ai categoriei 56 de kilograme, gruzinul Zaur Khurtidze. Boxând dezinvolt, Ciobanu s-a impus la puncte in fata lui Khurtidze.

Din nefericire, culoarul catre o medalie se anunta unul extrem de dificil pentru Ciobanu, care urma sa lupte in “sferturi” cu un alt mare favorit, azerul Nassradin Mammadov. “Putem spune ca, invingându-l pe Khurtidze, Nicusor a scapat de dracu’, dar a dat de tac’su, adica de azerul Mammadov”, a declarat antrenorul lui Ciobanu de la SCM Bacau, Relu Auras.

PUBLICITATE

Delegatia României la Europenele de Tineret de la Rotterdam este condusa de un alt tehnician bacauan, Nicolae Cara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ