Bacauanul Nicusor Ciobanu a ocupat locul 5 la Campionatul European de Box pentru Tineret de la Rotterdam. Pugilistul de la SCM Bacau s-a oprit in sferturile de finala ale Europenelor, unde a fost invins la puncte de cel care avea sa cucereasca titlul continental la categoria 56 de kilograme, azerul Nassradin Mammadov.

“Nicusor Ciobanu a avut un mare ghinion, fiind plasat in urma tragerii la sorti pe un culoar foarte dificil. Astfel, dupa ce a trecut de reprezentantul Georgiei, a nimerit peste campionul Azerbaidjanului sau, cum am mai spus, dupa ce a scapat de dracu’ a dat peste taica-su.

In alte conditii, sunt convins ca Niculor ar fi avut sanse mari la o medalie. Chiar si asa, insa, a avut o comportare frumoasa, care confirma calitatile sale”, a declarat antrenorul lui Ciobanu de la SCM Bacau, Relu Auras. Pana sa incruciseze manusile cu noul campion european, Ciobanu ii invinsese la puncte pe scotianul Ukashir Farooq si pe gruzinul Zaur Khurtidze.

Lotul de Tineret al României, condus de antrenorul SCM Bacau Nicu Cara s-a intors de la Rotterdam cu doua locuri 5, ocupate de Ciobanu la 56 kg si de Vizan, la 64 kg, invins, la rândul sau in “sferturi” de un azer, Javid Guliev.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ