Boxerii bacauani de la SCM si CSM 2010 au inceput cu dreptul Campionetele Nationale de Seniori ce se desfasoara la Resita. Miercuri, in prima zi a Nationalelor, sase din cei sapte pugilisti bacauani prezenti in ring si-au adjudecat victoria.

Exceptie a facut doar Alexandru Machedon, care a cedat la puncte lupta cu rapidistul Valentin Balanescu, unul dintre principalii favoriti ai categoriei 81 kg. Doi dintre sportivii pregatiti de Relu Auras s-au impus prin KO in runda inaugurala a Nationalelor. Este vorba de Alexandru Cuciureanu, invingator inainte de limita in fata lui Alexandru Cocina (Târgu Jiu), la 64 kg si de Orlando Chirvase, care a avut câstig de cauza prin KO impotriva lui Ionut Pârvu (Târgoviste).

In rest, ceilalti bacauani au câstigat la puncte, dupa cum urmeaza: Mike Cioaca (contra lui Alin Vornicu, la 56 kg), Irinel Olaru (Alin Grigore, 69 kg), Adrian Marc (M. Constantinescu, 91 kg) si Lucian Atanasoaie (Gheorghe Cazacu, A91 kg). “Am avut, intr-adevar, un start bun si speram ca si evolutiile viitoare ale sportivilor nostri sa fie pe masura asteptarilor”, a declarat antrenorul Relu Auras.

PUBLICITATE

Joi seara urmau sa intre in ring si ceilalti boxeri de la SCM Bacau si CSM 2010: Stefan Caslarov la 52 kg, Catalin Sandu la 60 kg, Catalin Paraschiveanu si Alexandru Cristofor la 81 kg, Mirel jitaru la 91 kg, Mihai Nistor si Ionut Patriche la A91 kg.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ