Bacaul a ratat gazduirea Campionatului European de Box pentru Tineret programat intre 17 si 23 mai. “Reunit marti seara, in Turcia, Comitetul Executiv al AIBA a decis ca Europenele sa aiba loc in Turcia. Am pierdut la limita, cu 8-7”, a declarat directorul SCM Bacau, Relu Auras.

“Noi ne-am depus candidatura dupa ce Lituania isi declinase statutul de gazda. E dezamagitor ca am ratat aceasta sansa, dar avem multumirea ca nu s-a intâmplat din cauza noastra”, a precizat viceprimarul Radu Ababei. Dupa ratarea Europenelor, Bacaul se consoleaza cu organizarea Cupei României de Box pentru tineret din perioada 17-22 aprilie.

“E o competitie importanta deoarece va decide configuratia lotului national pentru Europene”, a spus Relu Auras, care este si coordonatorul lotului de Tineret al României. Pentru organizarea Cupei României, Primaria Bacau a alocat suma de 9.000 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ