Cariera lui Ronald Gavril in boxul profesionist merge din victorie in victorie.

Intr-o gala desfasurata la Hard Rock Casino&Hotel din Las Vegas (Nevada), vineri seara, pugilistul bacauan a obtinut al cincilea succes din tot atâtea lupte sustinute in ringul profesionistilor.

Intr-un meci programat pe durata a sase reprize, sportivul român s-a impus inainte de limita in fata americanului Jas Phipps, pe care l-a depasit prin KO tehnic in runda a cincea. Victoria este cu atât mai pretioasa cu cât adversarul sau era de asemenea neinvins dupa patru meciuri.

Sustinut de Floyd Mayweather

Manageriat de Chris Ganescu, Ronald Gavril este promovat de Mayweather Promotions, care apartine celebrului campion american Floyd Mayweather. De altfel, acesta a fost alaturi de Gavril la gala de vineri seara.

PUBLICITATE

“Prezenta lui Floyd Mayweather la ring si faptul ca mi-a facut o poza dupa victorie ma ajuta enorm sa-mi intaresc increderea in fortele mele. Voi continua sa-i urmez exemplul si sa muncesc cât mai mult ca sa-mi ating obiectivele. Mi-a spus ca voi fi cu siguranta campion mondial”, a punctat Roli pe o retea de socializare.

Pe urmele lui Bute

Multiplu campion al României la amatori, Ronald Gavril si-a inceput cariera in circuitul profesionist in decembrie 2011. In vârsta de 27 de ani, bacauanul incearca sa scrie istorie la categoria supermijlocie, la care a luptat cu succes si Lucian Bute.

Urmatorul meci al pugilistului român se preconizeaza a avea loc in august, dupa care va urca in ring pe 14 septembrie intr-o gala in care Mayweather il va infrunta pe mexicanul Saul Alvarez pentru centurile WBC si WBA Super World. Din cele cinci victorii ale lui Ronald Gavril la profesionisti, patru au fost obtinute inainte de limita.

FOTO: Pagina de Facebook a lui Ronald Gavril


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ