În ziua de 20.02.2016, ora 10.00, o patrulă din cadrul B.D.N.E.Bacău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 11, în localitatea Helegiu, jud.Bacău, a depistat în trafic un autoturism, condus de de un bărbat de 36 ani, fără ocupaţie, din Botoşani.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că acesta transportă mai multe bunuri pentru care nu deţinea documente de provenienţă şi transport, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliţiei munipiului Oneşti.

În colaborare cu lucrători din cadrul serviciului de investigarea criminalității economice, în urma inventarierii bunurilor transportate s-a constatat că acestea constau în produse alimentare, băuturi răcoritoare şi un număr de 3200 ţigarete, de provenienţă Ucraina.

PUBLICITATE

S-a dispus ridicarea acestora în vederea confiscării conf.art.3 din Legea 12/1990 republicată.

În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 2500 lei conf.art. 1, lit.e din Legea nr. 12/1990R .


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ