Karting/ Campionatul National FRK, etapa a II-a

Daca-i week-end, e karting! De Nationale! La o saptamâna dupa ce a gazduit etapa a treia a campionatului organizat de FRAS, circuitul bacauan “Speed Park” isi deschide portile pentru runda secunda a competitiei interne ce se desfasoara sub egida FRK.

“Daca luam in calcul si celelalte evenimente programate aici in iunie, putem spune, fara sa gresim deloc, ca luna aceasta, capitala motor-sportului românesc s-a mutat in Bacau”, a punctat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

PUBLICITATE

La etapa Campionatului National FRK din acest week-end sunt asteptati aproximativ 50 de piloti. Ei vor concura la mai multe clase, incepând cu “bebelusii” de la Promo (copii cu vârste cuprinse intre 5 si 6 ani) si incheiind cu “regina” KZ 2. Una dintre cele mai “aglomerate” clase va fi Mini, la care concureaza si Andrei Ponta, fiul prim-ministrului României, Victor Ponta Nu este exclus ca sâmbata si duminica, la etapa bacauana, Ponta junior sa evolueze chiar sub ochii tatalui sau, ceea ce ar spori atractivitatea rundei bacauane.

In final, un sfat. Gratis, asa cum este si accesul spectatorilor la competitiile organizate de “Speed Park”. Daca saptamâna trecuta, toti ochii au fost pe clasa KZ2, care a oferit un show adevarat, sa nu care cumva sa ratati acum clasa KFJ! Veti avea ce vedea; o garanteaza piloti precum Andrei Vajda, Vasile Daniel, Alexandru Dina sau Nicholas Pascu. Invitatia fiind facuta, dati drumul la motoare!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ