Tinerii bacauani s-au intâlnit miercuri, 25 noiembrie, in sala mare a Consiliului Judetean, cu Gabriel Pascal – coordonator raspuns la dezastre in asociatia Habitat for Humanity, Bogdan Matei – actor si Crina Mihaila – fondator “Frumusetea banilor”. Intâlnirea face parte din proiectul cultural “Conferintele practice BookLand Evolution”, care isi propune sa-i aduca pe tinerii cu vârsta intre 14 si 24 ani fata in fata cu diferite personalitati.

“Tinem conferinte practice pentru liceeni si studenti in 23 orase din tara despre dezvoltarea personala, cariera, comunicare, antreprenoriat, muzica, literatura, teatru. In Bacau avem trei zile de conferinte, iar de aici vom pleca la Iasi”, a declarat Ovidiu Popescu, coordonator conferinte Bookland. In prima zi, la conferinta au participat tineri de la Colegiile “N. V. Karpen”, “D. Mangeron”, “A. Saligny” si Scoala Postliceala “Christiana”.

Bacauanii interesati de BookLand Evolution au la dispozitie si platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in diverse companii.

PUBLICITATE

“Cred ca e important sa le vorbim tinerilor despre oportunitati si despre directii, ca sa poata observa cu usurinta faptul ca, desi lumea e prezentata in gri, exista si nistii linii albe, exista drumul fiecaruia, exista speranta. Nu exista retete, dar exista inspiratie, exista modele pe care le pot lua drept ajutor pâna la un anumit moment, dupa care isi vor alege propriile carari.”
Gabi Pascal – Habitat for Humanity Comanesti

Bookland a luat nastere in 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitând peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand sunt extensii ale brandului, iar seria “Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution” si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ