Eroul Sport Clubului in partida de Cupa cu CSU Craiova spune ca fiul sau, Denis Ionut ii poarta mereu noroc

A fost omul numarul 1 al Sport Clubului in fantastica victorie din “saisprezecimile” Cupei României, contra Craiovei. Pe parcursul celor 120 de minute a scos cel putin sapte mingi pe care scria “gol”, iar la penalty-uri a aparat sutul lui Ivan, parafând calificarea bacauanilor in “optimile” competitiei. Inainte de prelungiri, dar si inaintea loviturilor de departajare, Bogdan Miron s-a apropiat de gardul care desparte gazonul de asa-zisa tribuna oficiala a stadionului “Letea” pentru a-si saruta fiul in vârsta de 5 ani, Denis Ionut. Gestul, unul desprins din “Cuore”, i-a purtat noroc. Si lui, dar si noua.

-Bogdane, felcitari pentru prestatia de miercuri. Ai putut dormi dupa meci?

PUBLICITATE

-Am adormit greu, dupa ora 3 din noapte. Mereu aveam impresia ca se pregateste sa-mi traga cineva la poarta. A fost o mare risipa de efort, iar baietii nostri au jucat extraordinar. Tin minte ca le-am zis inainte de prelungiri sa incercam sa tinem cât mai mult de minge.

-Asteptai penalty-urile?

-Si da, si nu. In cariera mea, am mai reusit o singura calificare la penalty-uri. Eram la Astra si am eliminat-o pe Timisoara. Eu am aparat trei lovituri de la 11 metri, iar una a fost ratata de adversari. A fost serie lunga atunci. Tin minte ca, daca se mai continua putin, urma sa bat si eu.

-Miercuri te-ai fi bagat?

-De ce nu? Dar e bine ca n-a fost nevoie. Ai nostri au executat impecabil. Eu cred ca daca- Doamne fereste- am fi pierdut la penalty-uri, publicul, care a fost extraordinar, nu ar fi plecat acasa suparat. Oamenii ar fi inteles ca dupa o asemenea prestatie, nu poti fi suparat pe echipa ta, care a dat totul. Din fericire, jocul foarte bun a fost incununat si cu o calificare de senzatie.

-De-a lungul celor 120 de minute, ai aparat cât pentru cinci meciuri. Cea mai grea minge?

-Cred ca lovitura de cap a lui Curelea, din prelungiri, pe care am scos-o de la radacina barei. Pe moment, nici nu mi-am dat seama cine a fost autorul loviturii, pentru ca a dat din scurt. Cu siguranta ca aia a fost cea mai grea minge.

-Nu putem incheia interviul fara sa discutam si despre gestul de tandrete dintre tine si fiul tau.
-Denis Ionut are cinci ani si vine sa ma vada la meciuri. Prezenta sa imi da forta si imi poarta noroc, asa cum s-a vazut si miercuri. De fapt, toata viata imi va purta noroc.

-Face si el fotbal?

-Face fotbal la FC Bacau, la grupa lui Marius Dobos. La inceput, a zis ca vrea sa se faca portar ca tati, dar dupa doua zile a parasit poarta, trecând in câmp. Si-a dat si el seama ca viata de portar o fi ea frumoasa, dar nu-i usoara deloc.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ