Clubul sportiv al Primariei Bacau se vede nevoit sa-si schimbe conducatorul pentru a treia oara in ultimii doi ani

Anul si barosanul la CS Stiinta Municipal Bacau. Investit in functia de director al CSSM vara trecuta, Bogdan Milon paraseste clubul sportiv al Primariei dupa doar jumatate de an. Astfel, fostul CSM 2010 Bacau se vede nevoit sa-si schimbe conducatorul pentru a treia oara in ultimii doi ani. La inceputul lui 2014, Gabriel Stanica Lupu i-a predat stafeta lui Vasile Jâmbu, pentru ca la mijlocul anului trecut, acesta sa fie inlocuit de Bogdan Milon.

“Decizia de a pleca de la CSSM nu am luat-o cu inima usoara. Ea a venit ca urmare unei oferte de nerefuzat primite din mediul privat. Este genul de oferta care apare, daca apare, o data in viata si careia pur si simplu nu-i poti spune «nu»”, a declarat pentru “Desteptarea”, Bogdan Milon, care a intrat de la inceputul anului in concediu fara plata: “In perioada urmatoare, voi urma niste cursuri de management asa ca am ales formula concediului fara plata”. Surse din anturajul lui Milon sustin ca oferta primita din mediul privat dateaza de mai multa vreme: “De vreo luna si ceva, Bogdan are aceasta oferta. Nu i-a dat curs din prima, dar, la ce bani sunt in joc, era logic sa o accepte”. Milon nu a detaliat, dar a tinut sa precizeze ca noul sau job ca manager nu-l va face sa renunte la functia de antrenor de badminton la Stiinta: “Aceasta a fost si una dintre cerintele mele: sa continui cu badmintonul”.

Chestionat pe marginea despartirii lui Bogdan Milon de CSSM, viceprimarul Radu Ababei a declarat: “Nu-mi cade bine aceasta plecare, insa, din câte am inteles, Bogdan are o oportunitate extrem de tentanta din zona privata. Practic, e imposibil sa nu oferi omului posibilitatea dezvoltarii personale”. Ababei sustine ca, pentru moment, nu s-a luat o hotarâre in privinta viitorului director al CS Stiinta Municipal: “Deocamdata, cineva din club va asigura interimatul la nivel de conducere, cu precizarea ca Bogdan Milon va putea da si el o oricând o mâna de ajutor. Cred ca pâna la 1 februarie, vom gasi o solutie in ceea ce priveste viitorul director al CSSM”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ