Capitala Republicii Moldova a gazduit in perioada 16-20 august Babolat Cup U 14, un concurs de juniori G3, start la care s-a aliniat si jucatorul bacauan legitimat la SCM Bacau, Andrei Bogdan Manole.

Tenismenul bacauan a reusit sa se impuna la acest turneu, dupa ce l-a invins in finala disputata sâmbata, 20 august, pe ucrainianul Viacheaslay Bielinskyi cu 6-3; 6-2. Manole a fost angrenat si in competitia de dublu masculin, acolo unde a facut pereche cu invinsul sau din finala de simplu, proba la care a ajuns pâna in semifinale.

„Este un rezultat foarte bun. Bogdan a obtinut puncte internationale atât la 14 ani cât si la 16 ani, o parte din punctele de la 14 ani reportându-se la clasamentul de 16, si faptul ca el a luat locul I la acest turneu, organizatorii i-au oferit un wildcard la Turneul International de la Chisinau, turneu pentru categoria 18 ani (ITF), ce se va disputa in aceasta saptamâna”, a declarat Mihai Ciuntea, antrenor de tenis la SCM Bacau, care ne-a precizat faptul ca in aceasta saptamâna va fi si un turneu ITF la Galati, la care va participa fratele mai mare al lui Bogdan, Alexandru Manole.

PUBLICITATE

Turneul de la Galati, care va debuta marti, 23 august, este dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ