Dacă este adevărat că ziua bună se vede încă de dimineață, atunci este clar că 2019 se anunță un an super-ok pentru ASC Dinamic Bacău. Și nu doar 2019! La prima competiție a sezonului, „Cupa Unirii”, derulată weekend-ul trecut, în sala de sport „Viorel Grigore” a CN Pedagogic „Ștefan cel Mare”, karateka pregătiți de sensei Liliana Adochiței, sensei George Brăescu și senpai Roxana Galan și-au trecut în cont 15 medalii, dintre care două de aur, patru de argint și nouă de bronz.

Dincolo de bilanțul medaliilor, Dinamic a avut satisfacția de a arunca în luptă 17 karateka (din totalul de 22), aflați la primul lor concurs din carieră. Iar „boboceii” au făcut față cu brio debutului. „Pot spune că această Cupă a reprezentat botezul competițional pentru 17 sportivi, care sunt încă la stadiul de «bobocei». Sunt rezultate bune și nu pot decât să-i felicit pe toți participanții, indiferent dacă au urcat sau nu pe podium.

În final, cred că toți sportivii au avut de câștigat”, a declarat antrenoarea Liliana Adochiței. Ajunsă la cea de-a treia ediție, „Cupa Unirii” a reunit pe spațiile de luptă aproximativ o sută de copii, minicadeți, cadeți, juniori și seniori de la următoarele șase cluburi băcăuane de profil: Dacicus, Sfinx, CS „Dan Botezatu”, Karate Pas cu Pas, Seishin, Initio și Dinamic.

Rezultatele înregistrate de ASC Dinamic:

Kata

Aur: Alecsya Munteanu. Argint: Robert Petrilă, Vladimir Pocovnicu, Iustin Mitilcă, George Brăescu. Bronz: Timeea Grigoraș, David Grosu, Mara Alupei, Nicolas Cristea.

Kumite

Aur: Alecsya Munteanu. Bronz: Răzvan Panainte, Diana Tală, Mirela Șerban, Alexandru Petrilă, George Brăescu.

Deși nu au urcat pe podiumul de premiere, s-au remarcat, prin prestația avută: Teodor Grosu, Albert Mecheci, Ștefan Antal, Teodor Crăciun, David Axinte, Andrei Popa, Maria Titianu și Ariana Șerban.

Alte articole