Doar cu cei care au carduri de acces pot intra in curtea spitalului / foto I. B.

Cititorii nostri ne-au sesizat recent ca s-au trezit incurcati de o bariera montata in dreptul Spitalului de Pediatrie, intre acest corp si constructia Spitalului Municipal.

Pentru ca nu au permis de acces, cei care ajung cu masina pâna in dreptul ei, se vad nevoiti sa faca tot felul de manevre ca sa intoarca masinile printre hârtoape si sa caute un alt loc de parcare, eventual dupa un ocol serios. De ce se intâmpla aceste lucruri?

„Bariera a fost montata pentru ca acolo este santier. Se lucreaza la noua unitate de primiri urgente de la Pediatrie, asa ca nu am avut alta solutie decât sa montez aceasta bariera. Sunt alte doua intrari in spital si suficiente locuri de parcare, pe la corpul administrativ si dinspre politie, pe strada Spiru Haret”, a declarat managerul Adrian Popa, care sustine ca totusi ca s-a straduit sa semnalizeze acest lucru din timp soferilor.

PUBLICITATE

Este contrazis de acestia din urma. Zilele trecute chiar masina in care se afla primarul Cosmin Necula a ajuns pâna in fata barierelor si a facut cale intoarsa, in timp ce edilul a parcurs drumul pâna la cladirea spitalului pe jos.

Ceea ce ii sfatuieste managerul si pe apartinatori. „Noi le-am pus la dispozitie 200 de locuri de parcare, dar toti se inghesuie acolo unde este santier. Pot parca masina si merge 100 de metri pe jos unde au nevoie, daca nu vorbim despre bolnavi. Bariera va fi eliminata in momentul in care parcarea va deveni uniforma cu cea care ar trebui amenajata pentru municipal”, a mai spus managerul spitalului.

In 2015, conducerea spitalului a decis montarea a doua bariere cu senzori, care se deschid doar pentru cei care au carduri de acces, pentru a mai elimina astfel aglomeratia inutila, care se dovedea a incurca personalul medical sau ambulantele.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. De ce nu se sesiseaza nimeni ca s-au amplasat niste incompetenti de paznici la intrarile din spital si Upu care stiu doar sa ingradeasca accesul oamenilor in cladire . Nu toti bolnavii pot sta neinsotiti asa cum cred paznicii.Nu cred ca exista in nici o tara europeana interfon la Upu.

  2. Da voi ce vreti? sa se vanture lumea prin spital si curtea acestuia ca pe bulevard? Mai invatati sa respectati un pic locurile astea. S-a pierdut orice urma de bun simt in tara asta. Tot mârlanul are drepturi cat cuprinde si obligatii zero…
    Abia astept colapsul sistemului medical si al celui de educatie…. Sa ajungem si noi ca in Venezuela…. pt ca asta meritam

  3. “Zilele trecute chiar masina in care se afla primarul Cosmin Necula a ajuns pâna in fata barierelor si a facut cale intoarsa, in timp ce edilul a parcurs drumul pâna la cladirea spitalului pe jos.”
    Credeti-ma ca eram acolo si chiar daca este primar nu a rupt bariera sau s-a folosit de functie ca sa io ridice.

  4. Daca cineva vine cu gravida pe poarta mare, eventual la 3 dimineata, si gaseste bariera de la pediatrie inchisa, atunci trebuie sa iasa din curtea spitalului sa ajunga in intersectia din dreptul ciupercutelor sa intre iar pe str 9 mai si sa reintre in curtea spitalului pe poarta mica. sau la fel daca ai o urgenta in pediatrie. desfiintati bariera de la pediatrie, inchideti gardul dintre spitale si rezolvati problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ