Si asa ingreunat de un santier abandonat, traficul de pe strada I.L. Caragiale, in apropiere de Autogara Bacau, a devenit si mai dificil, daca asta era posibil. In dreptul benzinariei s-a cascat o groapa, de fapt acolo au loc lucrari de interventie dupa ce s-a constatat o avarie la apa in zona.

„Compania de Apa a solicitat sa intervina in zona, pentru a remedia avaria”, a explicat purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau, Ionut Tomescu. Nu doar autoturismele au avut dificultati sa circule pe acolo, ci si autobuzele, strada fiind si asa ingusta si plina de gropi.

Dupa ce cotidianul Desteptarea s-a interesat de aparitia problemei, reprezentantii primariei au anuntat ca „mâine, in jurul orei 10 (n.r.azi), se va ridica restrictia de circulatie”. Toti soferii care tranziteaza „centura mica” a Bacaului sunt nerabdatori ca, dupa un an de intreruperi, tronsonul Milcov-I.L.Caragiale sa fie in sfârsit asfaltat.

PUBLICITATE

Acest lucru se va intâmpla, promit autoritatile, in doua luni de la data ordinului de incepere a lucrarilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Oricum mai rau de atat nu se poate.Decat daca isi pune mintea la contributie bibliotecarul si mai inventeaza ceva.
    Oare ca a vrut sa zica domnul purtator de cuvinte: “Nu doar soferii au avut dificultati sa circule pe acolo, ci si autobuzele….” Soferii circula fara autovehicule sau autobuzele fara soferi?

LĂSAȚI UN MESAJ