24 iunie 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareBiroul viceprimarului Brașovului, mutat în cimitir chiar de ziua sa de naștere

Biroul viceprimarului Brașovului, mutat în cimitir chiar de ziua sa de naștere

Primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, i-a cerut viceprimarului liberal, Sebastian Rusu, să își mute biroul în Cimitirul Municipal, chiar în ziua de naștere a acestuia. Inițiativa, prezentată într-un mail expediat în ziua Sfinților Mihail și Gavril, a fost interpretată de Rusu ca un “abuz flagrant de putere și un atac direct, bazat pe orgolii personale”.

Prin intermediul e-mailului, primarul Coliban a notificat viceprimarul că, începând cu 10 noiembrie 2023, trebuie să-și desfășoare activitatea în noul birou situat în incinta Cimitirului Municipal Brașov. Cu toate acestea, Rusu a declarat într-o conferință de presă că nu va proceda la mutare până când nu primește o dispoziție oficială de la primarul aflat în Barcelona.„În ziua Sfinților Mihail și Gavril, când îmi sărbătoream onomastica, am primit un mail de la primarul Brașovului, care este la Barcelona, prin care eram anunțat că din 10 noiembrie, când îmi aniversez ziua de naștere, trebuie să mă mut la noul birou din incinta Cimitirului Municipal Brașov. Eu aștept să se întoarcă primarul și marți să avem o discuție, să îmi dea o dispoziție de primar”, a declarat Rusu în conferința de presă.

Rusu a acuzat gestul primarului Coliban drept un atac motivat de orgolii personale și o continuare a presiunilor asupra sa. Unul dintre reproșurile aduse de primarul USR a fost timpul aparent redus petrecut de Rusu la primărie, iar viceprimarul a răspuns că activitatea unui demnitar nu se măsoară doar în orele de birou, subliniind importanța acțiunilor “pe teren”.

spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img