Presedintele interimar al organizatiei judetene a Miscarii Populare, Constantin Scripat, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul in urma alegerilor locale din iunie. „Suntem un partid mic, la inceput de drum, dar cu rezultate bune, zic eu. In urma redistributiei am obtinut 6 la suta la municipiu, avem doi consilieri si un post de viceprimar pe care il ocup”, a declarat, de la bun inceput, presedintele PMP Constantin Scripat, care a tinut sa puncteze ca partidul a format majoritati si nu aliante, pentru a obtine functii.

„In judetul Bacau, avem 38 de consilieri locali si pâna acum trei viceprimari, in municipiul Bacau, unul la Asau si altul la Buhoci. La Filipeni mai jucam pentru ca avem un consilier local, o doamna, si ne dorim sa obtinem acest post de viceprimar”, a explicat Scripat. Acesta sustine ca rezultatele sunt incurajatoare, dar in acelasi timp, partidul se reformeaza in interior. 15 organizatii comunale au fost dizolvate intrucât nu au reusit sa valideze liste de candidati la alegeri, iar noua organizatii functioneaza in prezent având conduceri interimare. De altfel, asa este conducerea si la organizatia judeteana si cea municipala, care au trecut printr-o reorganizare dupa ce fostul presedinte a incercat sa excluda mai multi membri de partid, bazându-se pe rezultatele de la alegeri.

Vacanta este scurta si pentru membri si pentru conducerea organizatiei, care au o misiune importanta: aceea de a se pregati pentru alegerile parlamentare. „Ne-am facut calculele si vizam un post de deputat, poate chiar doua si de ce nu, unul de senator. Vom completa organizatiile lipsa in judet. Cu acest prilej, va anunt si ca domnul Silvestru Dogaru va indeplini functia de presedinte a organizatiei municipale. In acelasi tip, ne bucuram ca echipei noastre s-a alaturat domnul Romeo Enea, primul care si-a depus candidatura la functia de primar al municipiului. Acesta, impreuna cu un efectiv de simpatizanti au devenit membri ai PMP”, a mai precizat Constantin Scripat.

PUBLICITATE

„Puterea vine din unitate si eu tocmai asta sper, ca organizatia sa aiba succes”, a spus Romeo Enea, in timp ce Silvestru Dogaru a lansat o invitatie: „Ii invit pe cei care au convingeri de dreapta sa ni se alature, ca sa reformam dreapta in Bacau si in tara.” Constantin Scripat indeplineste de la inceputul lunii iunie si functia de secretar executiv la nivel national, un motiv in plus pentru a impulsiona activitatea partidului. Totodata, acesta a spus ca nu vizeaza un post de demnitar, preferând sa faca administratie, in contextul in care are niste directii „foarte mari si foarte grele” din Primaria Bacau, adica drumurile publice, salubrizarea, pietele si iluminatul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. În linia partidului, șef la municipiu Dogaru. Cate partide a vizitat pana acum?
    În democrația de la PMP șeful unei organizații se numește, nu se alege de membrii de partid?

  2. oamenii conteaza .cind ai un punct de vedere pertinent si in folosul oamenilor esti dat afara din partid un singur lucru conteaza .sa fii om nu partidul la care esti.

  3. eu zic sa nu comentati daca nu cunoasteti personal oamenii .si aveti un pic de barbatie si semnati cu numele real .de a vorbi de o persoana trebuie sa o cunoasteti vedeti daca dumneavoastra a-ti facut in viata mai mult .de birfitori suntem satui .Ii cunosc pe cei soi si im permit sa va spun ca e ok ..nu ii laud dar Felicitari

LĂSAȚI UN MESAJ