Clubul condus de Relu Auras si-a premiat laureatii ultimei luni, oferindu-le câte un tort

La SCM Bacau, performanta are gust de ciocolata. De tort de ciocolata. Marti, clubul condus de Relu Auras si-a premiat laureatii ultimei luni, oferindu-le câte un tort personalizat, cu poza fiecaruia. S-au dedulcit la performanta saritorii in apa Alin Rontu (bronz la Europenele de juniori), Mara Aiacoboae si Catalin Cozma (locul VI la mixt sincron la Europenele de Seniori), inotatorul Daniel Martin (11 medalii, dintre care una la Seniori, la 200 m Spate si nu mai putin de noua recorduri la Internationalele României) si atleta Anca Burca, laureata cu bronz la saritura in inaltime in cadrul Balcaniadei de juniori 1.

Le-au fost alaturi antrenorii Adrian Gavriliu, Mihaela Neagu, Iulian Matei si Aura Balaban. “Sunt rezultate deosebite, peste care era pacat sa trecem cu usurinta”, a subliniat directorul SCM Bacau, Relu Auras. Antrenorul Iulian Matei a marturisit ca, la un moment dat, uitase sirul recordurilor realizate de elevul sau, Daniel Martin, la Internationalele României de Inot: “Daniel a avut un parcurs exceptional, proba si recordul, perla coroanei fiind aurul la 200 m spate, in conditiile in care a avut ca adversari seniori”.

PUBLICITATE

Sigur pe sine, ca intotdeauna, Martin a precizat ca “emotiile traite pe parcursul unei competitii de seniori sunt unice”, adaugând ca “200 m fluture a fost proba cea mai grea” si ca spera sa aiba rezultate bune si la FOTE, peste doua saptamâni.

Desi nu a fost insotita de antrenoarea Aura Balaban, nevoita sa-i urmareasca prestatiile live, on-line (“e mai greu decât atunci când esti la fata locului”), Anca Burca a cucerit bronzul la Balcaniada, in conditiile “unei concurente destul de mari”. Adi Gavriliu a povestit cum a rezolvat problema vârfului de forma in cazul elevului sau, Alin Rontu, care a legat, pe parcursul a trei saptamâni, doua competitii de top (Jocurile Europene si Campionatul European), in timp ce laureatul cu bronz la Moscova a relatat când a realizat cu adevarat performanta obtinuta, prima la masculin, dupa 15 ani de seceta: “Când organizatorii mi-au pus medalia la gât”.

In fine, Catalin Cozma si Mara Aiacoboae au detaliat reusita de la mixt sincron, de la Rostock, Catalin vorbind despre cum a trecut peste accidentul suferit la cap, in urma cu doi ani, iar Mara referindu-se la motivele care au facut-o sa aleaga Statele Unite pentru studiul universitar.

“Rezultatul de la Europenele de la Rostock este unul foarte bun, chiar daca la individual asteptam ceva mai mult”, a concluzionat antrenoarea Mihaela Neagu, inainte ca performerii sa-si ia torturile in primire. Dupa tortura de la antrenamente, un tort e intotdeauna binevenit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ