Pe raza localității Oituz pe D.N 11, km 114+200, în ziua de 25.05.2015, ora 19.33 s-a produs un accident de circulaţie de către un bărbat de 38 ani, din mun.Braşov , care în timp ce conducea autoturismul pe direcţia de mers Oneşti-Braşov, ajuns în punctul susmenţionat, a acroşat un minor de 13 ani, din com.Oituz, care a ieşit cu bicicleta în carosabil de pe un drum lateral din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul mun.Oneşti unde a fost diagnosticat cu ”plagă contuză pelviană, contuzie scrotală, traumatism bazin, suspiciune de fractură epicondie lateral umeral drept”, ulterior fiind transferat la Spitalul județean Bacău secţia chirurgie pediatrică.

Conducătorul auto a fost testaţ cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.196 CP care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Alte articole