Pe raza localității Oituz pe D.N 11, km 114+200, în ziua de 25.05.2015, ora 19.33 s-a produs un accident de circulaţie de către un bărbat de 38 ani, din mun.Braşov , care în timp ce conducea autoturismul pe direcţia de mers Oneşti-Braşov, ajuns în punctul susmenţionat, a acroşat un minor de 13 ani, din com.Oituz, care a ieşit cu bicicleta în carosabil de pe un drum lateral din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul mun.Oneşti unde a fost diagnosticat cu ”plagă contuză pelviană, contuzie scrotală, traumatism bazin, suspiciune de fractură epicondie lateral umeral drept”, ulterior fiind transferat la Spitalul județean Bacău secţia chirurgie pediatrică.

Conducătorul auto a fost testaţ cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.196 CP care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ