Poliţia Moineşti a fost sesizată în ziua de 15 iunie 2015, ora 20:00, despre faptul că pe drumul judeţean 118A, pe raza localităţii Bereşti Tazlău, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că un băiat de 14 ani, din sat Romaneşti, comuna Bereşti Tazlău, jud. Bacău, în timp ce conducea un atelaj hipo tras de un cal, pe direcţia Bereşti Tazlău – Enăcheşti, calul s-a speriat şi a început să meargă în galop. În acel moment, atelajul a surprins şi accidentat un biciclist care circula, în aceeaşi direcţie de mers, pe marginea părţii carosabile.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, rămânând internată.

PUBLICITATE

Conducatorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima nu a fost testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ