21 iunie 2024
ActualitateBiciclete electrice și mecanice pentru moineșteni

Biciclete electrice și mecanice pentru moineșteni

În municipiul Moinești, administrația locală a lansat, luna aceasta, un serviciu destinat îmbunătățirii mobilității urbane și a calității vieții cetățenilor, punând la dispoziție biciclete ce pot fi închiriate de la standurile special amenajate în oraș.

În ciuda vremii ploioase și friguroase din ultimele două săptămâni, locuitorii municipiului Moinești au depășit așteptările, înregistrând un total de 1659 de curse cu bicicletele din standuri, de la lansarea acestora pe 7 mai 2024. Recordul zilnic a variat între 150 și 180 de curse, demonstrând popularitatea și utilitatea acestui serviciu public.Autoritățile încurajează utilizarea bicicletelor din standuri pentru plimbări relaxante și subliniază importanța destinderii după o zi de muncă.

Utilizatorii au la dispoziție atât biciclete electrice (verzi), cât și mecanice (albastre). Garanția de 200 de lei, necesară pentru utilizarea bicicletelor, este returnată în maximum 24 de ore de la încheierea perioadei pentru care au fost înregistrate.

Pentru cei interesați de o utilizare pe termen mai lung, administrația locală recomandă abonamente de o lună sau trei luni, care oferă flexibilitate și acces continuu la serviciu.

Titlurile de călătorie sunt valabile pentru maxim 60 de minute și sunt prevăzute în special pentru cei aflați în vizită în municipiul Moinești.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img