La data de 05 martie a.c. polițiștii din comuna Hemeiuș au fost sesizați de un tânăr de 17 ani, din comună, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în seara zilei de 04 martie a.c., i-au sustras o bicicletă, pe care o lăsase în fața unui bar din comună.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat un tânăr de 27 de ani, din comuna Buhoci, care avea supra sa bicleta sustrasă la data de 4 martie a.c. din fața unui bar din hemeiuș.

Cel în cauză a recunoscut fapta comisă, precizând că intenționa să vândă bicileta sustrasă, în municpiul Bacău.

PUBLICITATE

Bicileta a fost restitută persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari acestor politisti din Hemeius! Cei din Bacau nu se deranjeaza nici sa se uite pe camerele video, in astfel de situatie iar cand termina anchetarea cazului, ti se spun niste lucruri dea dreptul hilare

LĂSAȚI UN MESAJ