FOTO: Little Free Library Bacau

Sambata au fost amplasate in Bacau patru din cele cinci biblioteci stradale destinate schimbului de carti intre locuitorii orasului.

Acestea au fost instalate în Parcul Cancicov, in Parcul Catedralei, Parcul Trandafirilor și Piața Tricolorului din Bacău. O a cincea biblioteca va fi instalată în Parcul Cancicov după primirea autorizației de amplasare a acestia de la Primăria Bacău, dupa cum s-a anuntat pe blogul initiativei Little Free Library Bacău.

Lansarea oficiala a proiectului va avea loc luni, 29 iunie 2015, la ora 18.00, în Piața Tricolorului din Bacău.

PUBLICITATE

„Take a book · Return a book” este o inițiativă ce promovează cititul într-un cadru natural și prielnic; inițiat tocmai ca să stimuleze tinerii băcăuani să citească, prin a le oferi și un suport gratuit ce va fi instalat în parcuri, stațiile de autobuz etc. din orașul Bacău.

Cărțile pe care le vor conține bibliotecile sunt donații de la cei care susțin acest proiect, iar cei care doresc să împrumute o carte, sunt încurajați să facă acest lucru și să lase o altă carte în schimb pentru un alt tânăr pasionat de lectură.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ