Asociatia Betania va construi un dispensar nou pentru locuitorii din comuna Motoseni. Cladirea va fi ridicata de voluntari olandezi, care vor sosi in Bacau pe 25 iulie si vor ramâne trei saptamâni in judetul nostru, adica pâna la taierea panglicii.

Valoarea investitiei este de aproximativ 60.000 de euro. Locuitorii din Motoseni au medic de familie, au si cabinet, dar acesta functioneaza intr-un bloc vechi si este neincapator. Dispensarul va avea, pe lânga cabinetul medicului de familie, o sala de tratamente, un grup sanitar si un cabinet stomatologic, acesta din urma fiind dotat tot de Asociatia Betania.

Dispensarul din Motoseni este al VI-lea construit de Betania si voluntarii olandezi, in judetul Bacau, dupa cele din Racova, Huruiesti, Iz. Berheciului, Gaiceana, Colonesti si face parte din Programul “Investitii in sanatate”.

“Voluntarii din Olanda ne-au sprijinit, de-a lungul timpului, si in cadrul sectiunii «Construire de scoli si gradinite in mediul rural» a Programului «Investitii in educatie» derulat de organizatia noastra”, arata Andre Muit, presedintele Asociatiei Betania.

FOTO: Dispensarul din Colonesti a fost inaugurat tot in prezenta voluntarilor


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ