Asociatia “Betania” a deschis, din aceasta luna, un magazin online prin care vinde produsele realizate de voluntari, angajati si beneficiari in cadrul programului de recuperare prin artterapie. “Scopul e strângerea de fonduri pentru sustinerea programelor sociale, arata Andrei Muit, presedintele asociatiei. E si o invitatie adresata bacauanilor sa ne viziteze.

Produsele noastre sunt cele mai frumoase, iar unele, ma refer la vasele de ceramica, sunt unice.” Desi miercuri era doar a doua zi de la deschidere, magazinul primise câteva comenzi.

Pe charityshopbacau.com, bacaunaii vor gasi tablouri, casete de lemn, magneti pentru frigider, felicitari si ghivece de ceramica pictate pe teme ca “Veselia verii”, “Nisip si scoici”, “Gainuse colorate”, “Maci si fluturi”, “Vârtej de culori” sau “Furnicutze”. Sunt absolut superbe si foarte ieftine.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ