In urma articolului publicat de “Desteptarea” referitor la situatia financiara ingrata a campioanei României la minivolei, Asociatia Betania le-a oferit cadou campioanelor bacauane pantofi sport de firma

Bati la o usa si ti se deschide alta. La drept vorbind, se deschide cea la care nici nu trebuie sa bati. Si asta pentru ca Asociatia Betania si-a deschis intotdeauna nu doar usa, ci si bratele la nevoile si problemele comunitatii bacauane. Cu bratele larg deschise au fost primite aici si campioanele României la minivolei.

Citind in “Desteptarea” despre situatia financiara ingrata a minivoleibalistelor de la CSS Bacau, care, in ciuda câstigarii titlului national, au primit din partea Primariei, in baza Legii 350/ 2005, o suma minuscula (16.000 lei), insuficienta pentru a-si achizitiona echipament sportiv de calitate, oamenii minunati de la Betania au reactionat prompt. Si, ca intotdeauna, eficient.

Luni, campioanele României au fost invitate la sediul Asociatiei Betania de pe strada Nordului, unde au primit un cadou cu totul neasteptat: 14 perechi de pantofi sport marca Adidas, câte una pentru fiecare sportiva din lot! “A fost o surpriza foarte mare pentru fete, motiv pentru care multumim din tot sufletul conducerii Asociatiei Betania.

Un gest superb, care, pur si simplu, ne-a luat prin suprindere. Cunosteam activitatea prolifica a celor de la Betania, dar, având in vedere câte probleme sociale si economice exista la nivelul comunitatii locale, nu ne asteptam ca si situatia noastra sa le atraga atentia. Repet, a fost un gest extraordinar”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie.

“Performanta acestor adolescente este admirabila sI, noi toti cei de la Asociatia Betania, ne bucuram ca am reusit, atât cât am putut, sa le oferim o mica parte din echipamentul necesar pentru antrenamente. Le dorim mult succes in continuare si asteptam cu nerabdare cel de-al doilea titlu national”, a fost mesajul presedintelui Asociatiei Betania, Andre Muit.

Totodata, conducerea Betaniei si componentele CSS Bacau au discutat si despre posibilitatea organizarii, in toamna, a unui meci demonstrativ, destinat adunarii de fonduri pentru ca minivoleibalistele campioane ale României sa se prezinte la startul noului sezon si cu treninguri pe masura performantei. Asadar, mingea este pregatita pentru serviciu. Iar usile sunt larg deschise!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Felicitari, un gest admirabil! Pacat ca a trebuit sa vina un strain, domnul Muit si sa faca, fara niciun fel de obligatii si tam-tam ceea ce erau OBLIGATI sa faca alesii nostri, in frunte cu marele primar. Asta-i Romania

  2. Lasa ca al nostru domn primar nu si-a platit datorile inca spre nici un sportiv….isi bate joc …asa cum vrea si cum poate…in special domnul Ababei…..asa e domnule? unde sunt banii sportivilor alocati pt acest an? de ce s-au alocat asa de tarziu….nu care cumva sa dorit alungarea si dezgustarea sportivilor sa se lase pagubasi? Acum voi cei din presa de ce nu mai spune ti nimik? Handbalul baieti…..sa dus pe copca…volei fete? …il ajunge din urma….Cum e domnule primar si viceprimar? Unde sunt banii? de ce alocati bani in nestire firmelor ce dispar de pe o zi pe alta cu lucrarile dumneavoastra cu tot si poi da-ti din umeri…de ce nu vreti sa investiti in cultura? Dupa 90 cam cu assta ne-am remarcat mai bun in afara granitelor… de ce vre-ti sa distruge-ti toate traditiile?

LĂSAȚI UN MESAJ