Pentru Asociatia de caritate româno-olandeza „Betania”, luna iunie nu va fi una obisnuita. Organizatia implineste, in 2015, douazeci de ani de la infiintare si vrea sa marcheze acest eveniment prin mai multe manifestari.

Prima va fi Ziua Portilor Deschise, programata pe 5 iunie, de la ora 10, iar a doua va fi „un concurs foarte interesant”, ne-a avertizat Andre Muit, presedintele Asociatiei „Betania”.

E vorba despre „Stafeta solidaritatii”, in care un politician, un om de afaceri si un beneficiar (copil sau tânar) vor face echipa. Andre Muit a mai pregatit si un fel de ghid – povestile de viata a 16 beneficiari strânse intr-o brosura – care ii va ajuta pe oficiali, pe sponsori, dar si pe cetatenii obisnuiti sa-i inteleaga mai bine pe cei care, intr-o anumita perioada, au avut nevoie de sprijin.

Marea surpriza o constituie monografia asociatiei: „Betania” vazuta prin ochii presei!

„Evenimentul aniversar va avea loc, insa, in septembrie, când ii vom invita pe toti sponsorii implicati in proiectele noastre, in cei 20 de ani.

Nu va fi o strângere de fonduri, ci o intâlnire festiva la care vor participa sponsori, parteneri locali si beneficiari”, a explicat Andre Muit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ