Cu Omega 7, mai multă vitamina C decât o portocală și o serie de substanțe nutritive, există o mulțime de beneficii pentru sănătatea noastră pe care o oferă aceste boabe numite cătină.

Vitamina C este importantă pentru sistemul nostru imunitar și pentru sănătatea inimii. Ne ajută corpul să transforme colesterolul în acizi biliari și, că urmare, ne ajută să scădem nivelul colesterolului din sânge. Un pahar de sirop de cătină simplu sau sirop de cătină cu miere și propolis conține o cantitate însemnată de vitamina C, vitamina A, beta-caroten, omega 2, 6, 9 și omega 7 care:

Susțin funcția inflamatorie;

Facilitează comunicarea între grăsimea și țesutul muscular din corpul nostru;

Combat efectele nocive ale sistemului metabolic – o combinație îngrijorătoare de diabet, hipertensiune arterială și obezitate (acizii grași – Omega 3,5,7,8 și 9 susțin sănătatea cardiovasculară).

Au funcție imunitară și creșterea țesutului celular și osos;

Vitamina A, în combinație cu vitamina C, vitamina E, zinc și cupru, a redus riscul degenerescenței maculare avansate. Degenerescența maculară este principala cauza de orbire legată de vârstă.

Cătină procesată în sirop de cătină cu miere, este adesea creditată cu îmbunătățirea sănătății și a rezistenței pielii, oaselor, gingiilor și dinților, iar acest lucru este, cel puțin parțial, până la conținutul sau incredibil de vitamina C.

Pe scurt, siropul de cătină joacă un rol cheie în sistemul imunitar, vederea normală și sănătatea cardiovasculară.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE