Atletul bacauan Martin Benchea Joca rateaza medalii doar la competitiile la care nu participa. In rest, insa, “Forrest Gump” al Bacaului nu scapa nici o ocazie de a urca pe podium. La fel s-a intâmplat si la Campionatul Municipal al Bucurestiului, desfasurat la finalul saptamânii trecute.

Desi a alergat distante scurte, care nu sunt tocmai specialitatea sa, Benchea Joca a luat locul intâi atât la 1500 metri, cât si la 5000 metri, categoria de vârsta A60 ani. Mai mult, in proba de 5000, “patriarhul” atletismului bacauan a stabilit un record personal: 22 minute si 58 de secunde.

“Un timp foarte bun, care ma multumeste pe deplin”, a declarat Martin Benchea Joca, pe a carui agenda de vara se mai afla Nationalele de Veterani din perioada 4-5 iulie, in cadrul carora va concura la 5000 si 10.000 m si Semi-maratonul de la Sfântu-Gheorghe, de pe 20 iulie.

PUBLICITATE

“Piesa de rezistenta” a programului estival ramâne, insa, fara niciun dubiu, Campionatul Mondial de Maraton ce se va derula pe 14 august, in Franta, la Lyon. “Totul se invârte in jurul acestei competitii, la care vreau sa dau tot ce am mai bun”, a precizat sportivul in vârsta de 61 de ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ