Inca doua medalii pentru cel mai vârstnic reprezentant al atletismului bacauan, Martin Benchea Joca. De data acestea, la Campionatul National Masters in aer liber, desfasurat recent, la Bucuresti. La Nationalele Masters, Benchea Joca a cucerit argintul la 10.000 metri si bronzul la 5.000 m.

“Cred ca ar fi fost rost si de un aur, insa am preferat sa nu fortez. In primul rând pentru ca cele doua probe s-au succedat la un interval relativ scurt timp, iar in al doilea rând pentru ca am asistat la un accident grav in care au fost implicati alti doi alergatori.

Prin urmare, m-am multumit cu argintul si cu bronzul, doua rezultate importante pentru mine”, a declarat atletul bacauan, care si-a configurat deja calendarul international al toamnei: “In perioada 14-18 septembrie, voi concura la Balcaniada de semi-maraton de la Belgrad, pentru ca pe 16 octombrie sa iau startul la traditionalul Maraton de la Parma, unde am fost invitat de un pasionat runner bacauan, Stefan Coceanga.

PUBLICITATE

Vreau sa ma pregatesc cât mai bine in aceasta vara, astfel incât sa onorez cum se cuvine cele doua provocari sportive din Serbia si Italia”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ