La data de 04 martie a.c., polițiștii din comuna Solonţ au oprit pentru control, un autovehicul care se deplasa pe DJ 117 A, din comună, fără a avea montate placuţe cu număr de înmatriculare.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din comună, care emana halenă alcoolică.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, care a indicat o concemtrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti unde i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

Din verificările effectuate de polițiști a mai rezultat că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ