13 aprilie 2024
ActualitateBeat și fără permis, a ajuns în arestul poliției

Beat și fără permis, a ajuns în arestul poliției

La data de 24 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe DN2-E85, în localitatea Răcăciuni, un autoturism se deplasează haotic.
O patrulă de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni s-a deplasat de urgență în zona indicată, ocazie cu care a identificat în trafic autoturismul menționat. ​Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, dar autoturismul și-a continuat deplasarea, fiind necesară blocarea acestuia în trafic.
Conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani din comuna Tătărăști a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
​La data de 25 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea prevenitivă pentru 20 de zile.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri