O bătrână din Bacău a suferit răni grave după ce a fost lăsată nesupravegheată şi a căzut de mai multe ori din pat, informează România TV.

Femeia în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital în luna februarie cu o fractură la şold. La mijlocul lunii aprilie, femeia a mers din nou la Spitalul Judeţean din Bacău pentru control. Medicul care a operat-o a constat că dispozitivul pe care i-l montase s-a deteriorat, aşa că a decis să o interneze din nou şi să o supună unei noi intervenţii chirurgicale.

Imediat după operaţie bătrâna s-a trezit, era conştientă, doar că în cursul nopţii, aceasta a căzut din pat şi a fost descoperită în zorii zilei de cadrele medicale. Femeia pierduse foarte mult sânge, iar starea sa s-a agravat.

PUBLICITATE

Rudele îi acuză pe medici că după intervenția chirurgicală, femeia nu a mai fost supravegheată.

În replică, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Mirela Romaneţ, afirmă că după operație a fost necesară imobilizarea pacientei, deoarece, în ciuda recomandărilor specialiştilor, aceasta a coborât din pat şi a căzut.

În acest caz se aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a se stabili cu exactitate de ce după o banală operaţie la şold, bătrâna s-a stins.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Nimic surprinzator cand se pun in discutie serviciile medicale primite in SJBc!! Medicii ar trebui sa se mai perfectioneze si sa-si aminteasca ce juramant au facut la absolvirea studiilor medicale!!Platesti “taxa” medicului,apoi rudele negociaza cu preotii!!Cand ai “noroc “si esti descurcaret,te poti alege,in instanta ,cu ceva bani,platiti,in niciun caz, din buzunarele (cutia milei ) medicilor.Niste spagari nerusinati!Si cu cabinete private!Despre celelalte cadre medicale ce sa spunem – urmeaza modelele in preajma carora se formeaza.Si, Doamne,cat se mai plang ca au salarii de mizerie!Multi sunt inca sanatosi…

  2. Cam asta e situatia de la ortopedie . Pacat ca cei care trebuie sa controleze si sa sanctioneze nu prea trec prin sectia asta unde mizeria si mizeriile sunt la ele acasa .

LĂSAȚI UN MESAJ