Polițiștii din Bacău au efectuat patru percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a unor bărbați bănuiți de tălhărie calificată. Au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 15 martie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău și din cadrul Secției 6 Poliție Rurală au efectuat patru percheziții domiciliare în comuna Izvoru Berheciului la bănuiți de tâlhărie calificată.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 29 februarie a.c., bănuiții ar fi pătruns în locuința unei persoane de sex feminin de 78 de ani, din comuna Plopana și prin constrângere și amenintare i-au sustras acesteia suma de 1600 lei si alte bunuri.

PUBLICITATE

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor 20 de telefoane mobile, o lanternă, suma de 609 lei și alte bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 58 de ani au fost conduse la Sediul Secției 6 Poliție Rurală Traian în vederea cercetărilor.

Față de un bărbat de 26 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ