Ministerul Apararii a publicat pe pagina sa de Facebook un interesant videoclip cu tancurile batalionului din Bacau.

Batalionul 631 Tancuri "Oituz" – în mijlocul acțiunii

PUBLICITATE

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on Tuesday, May 3, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. seamana cu alea (T 55) din perioada in care am facut eu armata la 01096 din Bacau. pe atunci mai aveau si T 34 in dotare. moare dusmanul de frica! astea-s bune de inspaimantat civilii, in caz de vreo razmerita, asa cum a fost in ’89, nu de luptat pe front unde, la prima aparitie, pot fi distruse si cu pistolul. am vazut un filmulet, din timpul luptelor din Iugoslavia, cu un T 55 care inainta vijelios pe un drum si i-au tras unii dintr-un tufis, cu o chestie tinuta pe umar (bazooka?) o rachetuta de s-a poticnit pe loc. au inceput sa iasa jerbe de scantei din el, prin toate orificiile din dotare. nicun supravietuitor, moartea clasica a tanchistului. daca nu se baga material modern, nu faci nicio scofala pe campul de lupta.

    • Nu seamana….chiar sunt T-55. Putin modificate. Sistem de ochire, motor nemtesc, suspensii…dar la baza e T 55. Vai de noi…Polonia are in dotare Leopard 2..Ucraina T84. Alea-s tancuri…noi cu T55 din 1960

LĂSAȚI UN MESAJ