– un inspector cu grad profesional superior (cu 9 ani vechime in specialitatea studiilor) poate primi o leafa de 4.940 lei

Nu mai putin de 1.150 de candidati s-au inscris pe cele 271 de posturi vacante la Directia Generala Antifrauda Fiscala (DGAF).

Dupa proba selectiei dosarelor, din perioada 3 – 17 februarie, au mai ramas in cursa 1.049 de candidati. La proba scrisa, insa, desfasurata pe 5 martie, 624 au fost declarati admisi, 362 au fost respinsi, iar 63 nu s-au prezentat. Interesant de punctat ca, potrivit unui comunicat de presa, s-a descoperit ca doua întrebari folosite în cadrul probei scrise nu au fost „parte integranta a bibliografiei publicate pe site-ul oficial al ANAF”.

PUBLICITATE

Prin urmare, toti candidatii au primit „punctajul corespunzator unui raspuns corect la aceste întrebari, respectiv 2,5 puncte”. Acum, concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Antifrauda Fiscala a ajuns la ultima proba, cea a interviului, care va dura pâna vineri, 18 martie. Cei declarati admisi la proba scrisa vor sustine interviurile în fata comisiilor de examinare si evaluare. În cadrul probei de interviu vor fi testate abilitatile impuse de functie, precum si aptitudinile si cunostintele profesionale. Interesul tot mai mare pentru posturile de inspectori Antifraud Fiscala ar putea fi pus si pe seama lefurilor.

Astfel, la nivelul anului trecut, salariul minim al unui debutant incepea de la 2.100 de lei, leafa acestuia putând creste in functie de vechimea in munca. Pe treapta urmatoare se afla asistentul cu un an vechime care incaseaza 2.870 de lei. In top, este salariul pentru grad profesional principal (cu 5 ani vechime in specialitatea studiilor) de 3.740 lei, precum si cel pentru grad profesional superior (cu 9 ani vechime in specialitatea studiilor), de 4.940 lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sper drin toata inima ca acesti noi angajati la ANAFsa-si faca meseria cu simt de raspundere si sa nu mai fim pacaliti.Dar avem si noi obligatia ,orice cumparam,sau orice serviciu cerem sa n-i se faca(chiar si in agricultura)sa cerem chitanta.SUCCES!

LĂSAȚI UN MESAJ