CSS Bacau va participa la Mangalia la finalele Campionatului National cu echipele de baby-baschet si mini-baschet

Daca e vara, e mare! Iar daca-i mare, e plaja, dar este si baschet. Mai exact, baby-baschet si mini baschet. De duminica, la Mangalia incep Campionatele Nationale rezervate celor mai mici categorii de vârsta: 2006-2007, respectiv 2004-2005. CSS Bacau va participa la ambele categorii. Si o va face din postura de “sefa”.

Asta pentru ca la finala Campionatului Regional pe Moldova desfasurata recent, la Iasi, bacauanii au ocupat primul loc la baby-baschet si locul secund la mini-baschet. Mai mult, din 14 meciuri jucate in acest sezon la baby-baschet, CSS Bacau a obtinut tot atâtea victorii, in timp ce la mini-baschet, procentajul este si el unul ridicat: 12 succese din 14.

PUBLICITATE

“Intr-adevar, venim dupa un sezon bun, materializat prin locurile fruntase ocupate la finala Campionatului Regional. Speram sa confirmam la Nationalele de la Mangalia”, a declarat prof. Mihaela Tepes, antrenoarea celor doua grupe de vârsta de la CSS Bacau.

“Dispun de o generatie buna, in special cea de la baby-baschet. In ceea ce priveste copiii de la mini-baschet, pentru ei competitia de la Mangalia va fi ultima dinaintea inscrierii echipei in cadrul Campionatului National U13”, a adaugat antrenoarea Tepes. De notat faptul ca, la Mangalia, concurenta va fi una acerba, la baby-baschet urmând sa participe 105 echipe din intreaga tara, in timp ce la mini-baschet numarul formatiilor inscrise fiind de 150.

Lotul CSS Bacau la baby-baschet: Matei Sova, George Nadejde, Andrei Râncu, Andrei Balan, Alexandru Scarlat, Fabiano Botez, Bogdan Sipos, Denis Popa, Alex Ana, Andi Dinu, Silviu Brahnea si David Tamas.
Lotul CSS Bacau la mini-baschet: Gabriel Apreotesei, Octavio Sipos, Rares Sova, Andrei Zarzu, Vlad Tanase, Eduard Pinzaru, Codrut Malia, Darius Guramulta, Victor Gora, Andrei Cocioiu, Cosmin Birgoveanu, Alex Azoitei, Stefanel Neagu, Alex Popa si Rares Naidin.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ