În urma cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale din Oneşti au stabilit că
furturile din locuinţă comise în noaptea de 09 spre 10 iunie a.c., cât şi cele săvârşite în noaptea de 10 spre 11 iunie a.c., rămase în evidență cu autori necunoscuți, au fost săvârșite de un tânăr de 20 de ani din comuna Gura Văii, judeţul Bacău.

De asemenea, s-a stabilit că acesta, împreună cu un alt tânăr de 19 ani, din aceeaşi comună, ar fi pătruns în noaptea de 13/14.06.2014, în curtea unei locuinţe din Oneşti, de unde, dintr-o anexă, au sustras un cazan din cupru pentru preparat ţuică, pe care ulterior l-ar fi vândut. Ulterior, în noaptea de 18/19.08.2014, dintr-o anexă a unei proprietăţi din Oneşti, ar mai fi sustras mai multe polidiscuri, bormaşini şi o drujbă, bunuri pe care le-ar fi vândut unor cetăţeni din satul Rădeana.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, care a dispus cercetarea băiatului de 20 de ani în stare preexistentă de arest, pe numele acestuia existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Oneşti, având de executat 2,6 ani închisoare.

PUBLICITATE

Faţă de cel de-al doilea s-a dispus cercetarea în stare de libertate.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ