Polițiștii din comuna Răcăciuni au fost sesizați de o localnică despre faptul că la data de 13 ianuarie a.c., soţul ei a lovit-o și a distrus mai multe bunuri din casă, nerespectând astfel obligatiile impuse acestuia de către instanta de judecată prin ordin de protecție.

În baza sesizării polițiștii au efectuat verificări pentru stabilirea situației de fapt și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești.

La data de 18 ianuarie a.c. față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ