Barbat omorat de remorca tractorului pe care-l conducea

0

La data de 17 noiembrie a.c, în jurul orelor 18:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă în comuna Stănişeşti.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 37 ani, din comuna Stănişeşti, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor neînregistrat şi o remorcă confecţionată artizanal, neînregistrată, transportând o cantitate de aproximativ 3000 kg porumb, pe DC 47, localitatea Crăieşti, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile remorcii fiind surprins de către aceasta.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul de 37 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ