La data de 15.02.2016, ora 14.10, in cadrul unui control pe linie de circulatie rutiera, lucratorii Postului de Politie Ungureni au identificat în flagrant un bărbat de 61 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul personal, pe DJ252F din satul Girla Anei, com.Ungureni, jud.Bacau, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Procedandu-se la testarea conducatorului auto, cu aparatul etilotest marca Drager, s-a stabilit ca acesta are o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judetean Bacau, unde i-au fost recoltate doua probe de sange la interval de o ora, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infratiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, fapta prev. si ped. de art.336, alin.1 din Codul penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ