23 februarie 2024
ActualitateBărbat căzut în Bistrița, salvat de pompieri

Bărbat căzut în Bistrița, salvat de pompieri

Într-o operațiune de salvare rapidă și eficientă, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău au intervenit astăzi pentru a salva un bărbat aflat în pericol în râul Bistrița.

Totul a început cu un apel de urgență la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, unde un cetățean alert a semnalat că un bărbat se află în pericol în apele râului. Fără ezitare, echipajele de pompieri au luat imediat măsuri pentru a ajunge la locul incidentului.

Echipa de intervenție, formată din pompieri bine pregătiți, a sosit la locul solicitării echipată cu o autospecială de stingere, o barcă, un APIC FRAP și o ambulanță SMURD. Cu determinare și profesionalism, pompierii au acționat rapid pentru a salva viața bărbatului.Cu ajutorul corzii de salvare și a expertizei lor, pompierii au reușit să-l extragă pe bărbatul aflat în râu, aducându-l la mal în stare conștientă. Din fericire, operațiunea s-a încheiat cu succes, iar bărbatul a fost predat imediat echipajului medical pentru evaluare și îngrijire ulterioară.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri