Polițiștii au depistat în urma investigațiilor doi bărbați din Bacău, bănuiți că ar fi pătruns în locuința unei femei, ar fi agresat-o pe aceasta și pe fiul ei și ar fi sustras bunuri. Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 7 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au depistat și reținut doi bărbați de 25 și 58 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 6 aprilie, în jurul orei 18.00, cei doi bărbați ar fi pătruns in locuința unei persoane de sex feminin de 35 de ani, din Bacău, ar fi agresat-o pe acesta și pe fiul ei de 16 ani şi ar fi sustras din locuinţă un televizor și de pe casa scării o bicicletă.

PUBLICITATE

Persoana vătămată de 35 de ani a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Bacău, fără a fi necesară internarea ei.

Față de cei doi bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La aceeași dată Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău a dispus față de bănuiți instituirea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ