Polițiștii băcăuani au reținut două persoane din județul Craș-Severin, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune, comise în dauna unor persoane din județul Bacău.

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale au depistat și condus la sediul unității de poliție un tânăr de 25 de ani și o tânără de 30 de ani, ambii din județul Caraș-Severin, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în luna iulie 2014, o persoană de 52 de ani, din Bacău, ar fi fost contactată de o un bărbat necunoscut, care prin folosirea de calități mincinoase ar fi determinat-o pe aceasta să trimită suma de 7 000 de lei tânărul de 25 de ani, în vederea soluționării unui accdient rutier în care ar fi fost implicat fiul persoanei vătămate.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat că cei doi bănuiți, în perioada septembrie 2013-iulie 2014, ar fi ridicat mai multe sume de bani, expediate de persoane vătămate, victime ale infracţiunilor de înşelăciune, pe care ulterior le expediau altor persoane din județul Galați.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore , urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ