Doi tineri de 22 și 24 de ani au fost depistați și reținuți de polițiști, la mai puțin de 24 de ore de la comiterea unei unei infracțiuni de tâlhărie asupra unei tinere de 20 de ani, din Bacău.

La data de 11 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii au depistat, în municipiul Bacău, doi tineri de 22 și 24 de ani, din Bacău, respectiv județul Neamț, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasau pe strada Miron Costin din Bacău, cei doi ar fi acostat o persoană de sex feminin și prin violență i-ar fi smuls din urechi cerceii, după care au fugit de pe strada Pictor Theodor Aman.

PUBLICITATE

Faţă de cei doi bănuiți s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ