Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat, la data de 22 iunie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, un tânăr de 18 ani şi un minor de 15 ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni.

Din cercetări a rezultat că la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 11.30, cei doi ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din municipiul şi ar fi sustras 50 de bare din fier+beton cu lungimea de 2 metri şi două butoaie metalice de 200 de litri fiecare, cauyând un prejudiciu total de aproximativ 2000 de lei. Tot din cercetări a rezultat că imediat după comiterea faptei cei doi ar fi ameninţat cu acte de violenţă persoanele vătămate pentru a păstra posesia bunurilor sustrase şi pentru a-şi asigura scăparea.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

PUBLICITATE

Faţă de tânărul de 18 ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ