Doi tineri de 17 și 24 de ani, bănuiți că ar fi sustras bunuri în valoare de 60 000 de lei din cinci locuințe, au fost reținuți pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 65%.

Din investigațiilor efectuate cu privire la furturile din locuințe comise pe raza de competență, polițiștii oneșteni au stabilit că bănuite de săvârșirea faptelor sunt două persoane de sex masculin de 17 și 24 de ani, din județul Bacău, respectiv județul Tulcea.

În urma colaborării cu polițiștii brașoveni, cei doi bănuiți au fost depistați, la data de 3 iunie a.c., de către polițiștii T.F. Brașov și au fost preluați în vederea cercetărilor de către polițiștii din Onești.

Din cercetări a rezultat că cei doi au pătruns prin efracție în cinci locuințe din municipiul Onești și comuna Căiuți, de unde au sustras bani, bijuterii, obiecte electronice, telefoane , laptop-uri şi tablete, în valoare totală de aproximativ 60.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 65%, respectiv bijuterii şi aparatură electronică.

Față de tinerii respectivi s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Onești cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ