La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un tânăr de 20 de ani și un minor de 15 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că în noaptea de 20/21 noiembrie 2015 cei în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat din comuna Dofteana și ar fi sustras aparatură electronică și unelte electrice, în valoare totală de aproximativ 3000 de lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților și recuperarea prejudiciului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ