La data de 08 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un minor de 16 ani, bănuit de săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 05/06 februarie a.c., minorul ar fi încercat să pătrundă în locuința unei personae de 82 de ani, din comuna Mărgineni, pentru a sustrage bunuri.

Față de minorul în cauză, aflat sub control judiciar, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Acolo la Margineni se fura mai ceva ca din codru, mai ales din casele celor plecati pe afara si din pacate Politia ‘, daca poate fi numita asa, ori nu isi face treaba ori is mana in mana cu “baietii smecheri”!!

LĂSAȚI UN MESAJ