La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin de 48 de ani, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Letea din Bacău a fost deposedată prin violenţă de către o persoană de sex masculin de telefonul mobil.

La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp patrule auto de siguranţă public şi în scurt timp poliţiştii au depistat, în zonă, un bărbat de 37 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei, care a fost recunoscut de persoana vătămată.

Faţă de bărbatul de 37 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ